Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II i Santi, una parella de campionat

Puchol II i Santi, una parella de campionat

Puchol II durant la final del 'Trofeu Tio Pena' a Massamagrell. Foto: Mari Carmen Montes.

Puchol II durant la final del ‘Trofeu Tio Pena’ a Massamagrell. Foto: Mari Carmen Montes.

Ja ho van demostrar al aconseguir proclamar-se campions de l’última edició del Circuit Professional. Però ahir van reafirmar la seua solidesa com a parella dins del trinquet. Puchol II i Santi es proclamaren el dimarts campions del Trofeu de Festes Fundacionals de Massamagrell després de guanyar, 60 per 35, al trio format per Genovés II, Salva i Hèctor II, a un xoc amb temps diferenciats.

L’enfrontament va començar davant l’atenta mirada dels espectadors que ompliren la canxa de la localitat de l’Horta Nord. Però prompte la partida va deixar a més d’un amb la sensació de que la partida anava a ser un vist i no vist. La falta de compenetració del trio, que sí van mostrar a la semifinal contra Soro III i Félix, va causar que la parella s’escapara ràpidament i posara al marcador el 50 per 15, sense permetre als de Genovés II sumar cap joc fins al moment.

A una banda de la corda es va veure a un equip amb seguretat, efectivitat i el poder suficient per buscar les errades dels seus adversaris. L’escaleter de Vinalesa junt al mitger de Finestrat aconseguiren dirigir la pilota fins al lloc correcte per a sumar els quinzes sense pausa. En canvi, a l’altra banda Salva i Hèctor II no acabaren de repartir-se l’espai a la canxa i des de darrere Genovés II es va eixir de la partida.

Tot i això aplegà la llum per a l’equip blau i començaren el que podria haver sigut una remuntada èpica. Remuntada que no es va materialitzar finalment, però que ajudà a maquillar el marcador al tancar la partida amb 60 per 35 per a la parella. Puchol II i Santi posaren així el punt final a un dels tornejos més esperats de l’estiu, anotant el seu nom al quadre d’honor de campions.