Inicio / Professional / Escala i corda professional / El trio de Genovés II a la final del Trofeu Tio Pena

El trio de Genovés II a la final del Trofeu Tio Pena

Genovés II durant la segona semifinal del Trofeu Tio Pena. Foto: Mari Carmen Montes.

Genovés II durant la segona semifinal del Trofeu Tio Pena. Foto: Mari Carmen Montes.

El Trofeu de Festes Fundacionals de Massamagrell ja coneix als dos equips que s’enfrontaran en la partida decisiva que designarà als campions de la present edició. La vesprada del dimarts es van classificar per a la final Genovés II, Salva i Hèctor II, després de guanyar a Soro III i Félix per 60-35. Així bé, el trio haurà d’enfrontar-se el pròxim dimarts a Puchol II i Santi, els primers que aconseguiren accedir a la citada final.

La partida entre el trio de Genovés II i Soro III va donar al públic l’oportunitat de disfrutar d’una bona vesprada de pilota, amb un ruixó previ d’eixos d’estiu. Els quinzes eren prou disputats i arrancaven les ovacions del públic present. Però als primers jocs l’actuació del mitger de la localitat de l’Horta Nord, Salva, va ser fonamental per a arrancar amb bon peu la partida per als seus. Tot i que semblava que el marcador anava a reflectir una igualtat numèrica, prompte el trio va començar a avançar-se, marcant sempre un parell de jocs de diferència que els van ser essencials per a aconseguir la victòria.

La compenetració a l’equip blau va ser el punt fonamental. Genovés II, Salva i Hèctor II havien parlat abans de començar el xoc sobre com fer-li mal al campió de l’Individual a sa casa. No els va resultar una victòria còmoda, però l’efectivitat dels blaus era molt alta. Hèctor II va complir de sobra amb el seu paper, parant pilotes que venien com a míssils i definint quinzes amb soltura. L’escaleter de Genovés també va treballar de valent per a aplegar abans a 60. Ovació del públic es va emportar al salvar una pilota que semblava impossible de passar, enviant-la, ni més ni menys, al palquet.

El proper dimarts 28 de juliol, després de la partida de juvenils, tindrà lloc la gran final del Trofeu Tio Pena. Per a la cita ja estan preparats Puchol II i Santi. L’escaleter de Vinalesa va presenciar la segona semifinal del Trofeu. La final serà, sense dubte, una data assenyalada en l’agenda dels espectadors més fidels al trinquet de Massamagrell.

José Salvador, Álvaro i Sáez a la final de la Copa Promeses
Abans de la semifinal dels professionals, es va jugar la partida corresponent a la semifinal de la Copa Promeses. L’encontre va enfrontar a Kevin i Rafa, i al trio format per José Salvador, Álvaro i Sáez. La victòria va caure del costat d’estos últims per un tanteig final de 60 per 40. Va destacar el gran moment pel que travessa l’escaleter de l’equip guanyador. Hauran d’enfrontar-se a Lluís de la Vega, Javi i Josep, a la final, que es jugarà el divendres 24 de juliol, a partir de les 17 hores, al trinquet de Sueca.