Inicio / Professional / Escala i corda professional / La final del Trofeu Tio Pena defineix este dimarts el seu cartell

La final del Trofeu Tio Pena defineix este dimarts el seu cartell

Soro III realitza la caiguda d'escala durant una partida de Copa Diputació al trinquet de Massamagrell. Foto: Mari Carmen Montes.

Soro III realitza la caiguda d’escala durant una partida de Copa Diputació al trinquet de Massamagrell. Foto: Mari Carmen Montes.

Este dimarts es tancarà el cartell definitiu per a la final del Trofeu Festes Fundacionals de Massamagrell, a la que ja esperen Puchol II i Santi, que aconseguiren el bitllet al guanyar al trio de Fageca, Javi i Monrabal el passat 14 de juliol. Els protagonistes de la segona semifinal seran Soro III i Fèlix, i tindran a l’altra banda de la corda a Genovés II, Salva i Hèctor II. Els dos equips hauran de lluitar amb ganes per a aconseguir aplegar a la final, programada per al dimarts 28.

Sense cap dubte, es tracta d’un torneig estival amb les màximes figures de l’escala i corda del moment. Un campionat dels curts, però que desperta un gran interès per part del públic i que fa incrementar l’assistència al trinquet de la localitat de l’Horta Nord. A més, durant les últimes setmanes s’han produït diversos enfrontaments a la canxa entre els dos escaleters que jugaran la semifinal. El rest de Massamagrell, Soro III, encara no ha tingut oportunitat d’aconseguir la victòria contra Genovés II als esmentats xocs. No cap dubte de que este dimarts ho intentarà de nou, i en esta ocasió a casa,davant la seua gent.

La Copa Promeses protagonitzarà la prèvia
La primera partida de la vesprada estarà emmarcada dins de la Copa Promeses. Kevin i Rafa disputaran la segona semifinal d’esta competició al enfrontar-se a José Salvador, Álvaro i Sáez. Ja els esperen a la gran final Lluís, Javi i Josep, que van guanyar a David, Néstor i Sergio (60-50) a la partida disputada al trinquet de La Pobla de Vallbona.