Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II i Santi anoten primer al Trofeu Tio Pena

Puchol II i Santi anoten primer al Trofeu Tio Pena

Puchol II juga una pilota davant l'atenta mirada del seu company Santi. Foto: Mari Carmen Montes.

Puchol II juga una pilota davant l’atenta mirada del seu company Santi. Foto: Mari Carmen Montes.

La localitat de Massamagrell va viure la passada vesprada de dimarts la primera de les semifinals del seu Trofeu Festes Fundacionals, més conegut com el ‘Trofeu Tio Pena’. La seua edició número 26 la van inaugurar la parella formada per Puchol II i Santi i el trio de Fageca, Javi i Monrabal. L’enfrontament entre els campions del Circuit Professional de 2015 i 2014, respectivament, va caure a favor de la parella amb un resultat de 60 per 40.

L’escala va viure el xoc amb més aficionats que a una partida de qualsevol altre dimarts, tot i que eren molts els que comentaven que en l’edició anterior el públic era més nombrós. Dos equips de campions s’enfrontaven per tal de comprar el bitllet per a la final d’un dels tornejos més destacats i esperats de l’estiu. El de la localitat de l’Horta Nord aglutina als millors pilotaris del moment per fer les delícies dels espectadors que s’atreveixen a desafiar les altes temperatures.

Des del principi de l’encontre es va veure el domini de l’escaleter de Vinalesa i el mitger de Finestrat. Puchol II va rendir a un bon nivell, però sense cap dubte, va ser decisiva l’ajuda del seu company Santi. El trio va lluitar sense rendir-se fins al final, però Monrabal no estava al nivell que acostuma, i Javi, que va treballar amb constància cada quinze, no acabava d’aconseguir els seus objectius. Des de darrere Fageca tractava d’animar als seus companys, però l’efectivitat no va caure a favor de l’equip que va signar una fantàstica temporada l’any 2014, aconseguint el Circuit Professional, el subcampionat a la Copa Diputació i el Trofeu de Mestres.

Finalment la parella va tancar la primera de les semifinals del Trofeu Tio Pena amb un marcador de 60 per 40, aconseguint així el pas a la final que es disputarà el dimarts 28 de juliol.

Soro III i Genovés II s’enfrontaran en la segona semifinal
El segon assalt al Trofeu tindrà lloc el pròxim dimarts 21 de juliol. Durant les últimes setmanes s’han produït diversos enfrontaments entre els escaleters de Massamagrell i Genovés, aconseguint la victòria en dues ocasions Genovés II. Serà, per tant, una partida que desperte l’interès dels aficionats, per veure si el campió de l’Individual aconsegueix fer front a Jose Cabanes. Per a la semifinal en qüestió Soro III jugarà acompanyat per Fèlix i Genovés II formarà trio amb Salva i Hèctor II.