Inicio / Professional / Reportatges / Escolta les veus de la recepció a Les Corts

Escolta les veus de la recepció a Les Corts

El president de Les Corts, Enric Morera, posa acompanyat de tots els grups polítics i representants dels diferents estaments de la pilota valenciana. Foto: GVA.

El president de Les Corts, Enric Morera, posa acompanyat de tots els grups polítics i representants dels diferents estaments de la pilota valenciana. Foto: GVA.

El nou president de Les Corts valencianes, Enric Morera, va oferir este dimarts la seua primera recepció oficial. En un acte carregat de simbolisme, els primers en entrar a la cambra de representació dels valencians foren els diferents estaments de la pilota valenciana. Acudiren a la cita trinqueters, pilotaris de raspall i escala i corda, autoritats federatives i també membres de l’empresa Val Net.

Exerciren d’amfitrions en esta primera pressa de contacte el propi president de Les Corts, Enric Morera, així com els síndics dels grups parlamentaris de tots els partits. La idea, segons es va comentar, és cercar el consens entre tots per a solucionar els problemes de la pilota, començant pel més urgent, el possible tancament del trinquet de Pelayo, que està descartat per l’acció de l’empresari José Luis López, que té pràcticament tancar un acord amb el propietari, Jaime Amorós. Les institucions, es va assegurar ahir, acompanyaran el procés i, a mitjà termini, adquiriran el trinquet i el convertiran en un espai públic.

A continuació t’oferim les declaracions del propi Morera, de la regidora d’Esports de València, Maite Girau, del president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, i d’alguns jugadors presents a la recepció.