Inicio / Professional / Escala i corda professional / Campions per inspiració i experiència

Campions per inspiració i experiència

Miguel, Dani i Conillet s'abracen després d'aconseguir l'últim quinze de la final de la Copa Diputació de València al trinquet d'Alzira. Foto: Val Net.

Miguel, Dani i Conillet s’abracen després d’aconseguir l’últim quinze de la final de la Copa Diputació de València al trinquet d’Alzira. Foto: Val Net.

Miguel, Dani i Conillet (Alzira) es van proclamar este diumenge campions de la Copa Diputació de València després de superar en la final, celebrada a la capital de la Ribera Alta, la parella de Vinalesa (Puchol II i Nacho). El trio va trencar els pronòstics, amb una postura d’eixida donant de cinc a favor del duet. Però la inspiració de les tres línies de l’equip campió van decantar la balança pràcticament des dels primers moments.

Tot es decidia a una partida, i a Alzira, Miguel, Dani i Conillet foren molt superiors. Ambdós equips sumaren el joc del rest fins al 25-20, quan Miguel va trencar la cadència. Puchol II i Nacho intentaren reaccionar, però el trio els va tapar tots els forats possibles. La bona compenetració, l’experiència en este tipus de cites, i la inspiració, especialment de Miguel en defensa i de Conillet en atac, foren els factors determinants.

Després del joc de Miguel al dau i el 30-20, el trio es va escapar, i la parella només va ser capaç de sumar dos jocs més (60-30). Puchol II reconeixia este dilluns la superioritat dels rivals a través de la seua pàgina de Facebook: “Enhorabona a l’equip campió, demostraren ser uns mereixedors guanyadors en tot moment. Derrotes davant jugadors d’esta categoria són la millor forma per a continuar aprenent” escrivia qui, per a la gran majoria, era favorit al títol.

Encara a peu de trinquet, este diumenge, Dani mostrava una immensa felicitat, no sols per la victòria, sinó pel fet que serà pare d’ací uns mesos, una notícia que va conèixer a principis de la setmana passada, i que va comunicar a Miguel poc abans de començar la final.

La Copa Diputació es tanca amb el triomf d’un equip que ha anat creixent amb el pas de les jornades contra una parella que ha deixat grans sensacions en totes les partides, llevat de la gran final.