Inicio / Professional / Escala i corda professional / “Puchol II és el rival a batre”

“Puchol II és el rival a batre”

Dani es disposa a colpejar de volea entre Miguel i Conillet durant una partida de la Copa Diputació al trinquet de Guadassuar. Foto: Val Net.

Dani es disposa a colpejar de volea entre Miguel i Conillet durant una partida de la Copa Diputació al trinquet de Guadassuar. Foto: Val Net.

L’Ajuntament d’Alzira ha acollit este divendres la presentació de la final de la VIII Copa President de la Diputació de València, que tindrà lloc este diumenge al trinquet d’esta localitat. Els aspirants al títol són l’equip de Vinalesa (Puchol II i Nacho) i el d’Alzira (Miguel, Dani i Conillet). La partida està programada per a les 19:00 hores.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha exercit d’amfitrió i en la seua intervenció ha assenyalat que el nou consistori mantindrà la política de suport i promoció a l’esport autòcton. “Anem a continuar amb el suport a la pilota valenciana perquè és quelcom nostre i necessàriament ha de tenir continuïtat. Una bona mostra de l’important que és la pilota per a nosaltres és l’anunci que ha fet el president de Les Corts, Enric Morera, qui ha assenyalat que la primera recepció serà per al col·lectiu de la pilota. Per la nostra banda, evidentment, desitgem la victòria d’Alzira, encara que la prioritat és que el trinquet s’òmpliga i que pugan gaudir d’un gran espectacle”.

Tot seguit han sigut els pilotaris els que han pres la paraula i tots han coincidit a elogiar al rival i en què la final serà una festa per a la pilota pel bon moment d’ambdues formacions.

Puchol II, guanyador del títol en la passada edició al costat del seu ara rival Dani, ha destacat les virtuts del trio rival i les bones condicions del trinquet d’Alzira. “M’agrada molt el trinquet perquè és ràpid i noble. A més és un recinte ideal per als espectadors per la seua comoditat. Però la partida serà complicada segur i per a tindre opcions de victòria haurem d’estar perfectes per la qualitat de l’equip rival i perquè són pilotaris veterans i molt experimentats”.

Quant al seu company Nacho, el mitger ha eludit la condició de favorit. “No em sent favorit perquè tindrem en la contra a un gran equip al que crec que li beneficiarà el trinquet ja que és gran i pesat i per tant compten amb avantatge en ser un trio. A més, Dani troba amb molta facilitat la llotja d’Alzira”.

Per part de l’equip local, el també defensor del títol, Dani, ha apostat per l’equilibri en la final. “Crec que serà una gran partida perquè els dos equips estem molt bé per a jugar i considere que l’espectador s’ho passarà en gran. Nosaltres tindrem les nostres opcions i barallarem. Anem amb confiança perquè hem anat creixent durant tota la competició i arribem en el nostre millor moment i a més som un trio enfront d’una parella. Encara que no podem obviar que Puchol II és ara mateix el rival a batre en qualsevol trinquet i que Nacho també ho està fent fenomenal”.