Inicio / Professional / Escala i corda professional / El trio de Miguel treu el bitllet per a Alzira

El trio de Miguel treu el bitllet per a Alzira

Miguel es prepara per a colpejar una pilota durant una partida al trinquet Pelayo. Foto: Frediesport.

Miguel es prepara per a colpejar una pilota durant una partida al trinquet Pelayo. Foto: Frediesport.

La Copa Diputació de València ja coneix al segon dels seus finalistes. Serà el trio d’Alzira, format per Miguel, Dani i Conillet, que este dimecres va superar amb claredat l’equip de Genovés, composat per León, Javi i Monrabal. La semifinal disputada a Guadassuar va acabar amb un clar 60-30.

Després d’un inicis de partida marcats per l’intercanvi de colps entre ambdues formacions, la partida va començar a desequilibrar-se a partir de l’iguals a 30. La contundència de pegada i el criteri imposat per Dani, possiblement, el millor dels sis, marcava les diferències. Dani contagiava als seus companys, lleugerament més segurs i incisius que els rivals. I gràcies a eixa eficiència, la distància en el marcador s’incrementava fins a arribar al 60-30.

Per tant, ja es coneixen els rivals de Puchol II i Nacho (Vinalesa) en la gran final del proper diumenge al trinquet d’Alzira, a partir de les 19.00 hores. Serà un trio que sense partir entre els favorits s’ha mostrat molt sòlid al llarg de tota la Copa. La clau del seu bon paper ha estat en la perfecta compenetració entre dos grans amics dins i fora de la canxa, Miguel i Dani, dos veterans amb mil batalles a les esquenes, i la perfecta entrada en la seua dinàmica de joc del jove de tan sols 19 anys Conillet, que ha acabat aportant molt de quinze.