Inicio / Professional / Reportatges / Tot preparat a Massamagrell per a rebre a dos mites

Tot preparat a Massamagrell per a rebre a dos mites

Álvaro i Genovés triant les pilotes per a la final de l'Individual de 1995.

Álvaro i Genovés triant les pilotes per a la final de l’Individual de 1995.

El proper dimarts 7 de juliol es viurà la primera de les jornades preparades al voltant de la partida benèfica que disputaran El Genovés i Álvaro, a benefici de l’Associació Nacional Síndrome Treacher Collins – Zaira Sardina i de la xiqueta Empar Cabanes, neta d’El Genovés. Des del Club Pilotari Massamagrell, encarregats de l’organització, s’ha preparat una sèrie d’actes per a fer més gran un gest que imprimeix el caràcter més solidari a l’esport autòcton valencià.

Partida de velles glòries, punt d’inici
El dia 7 serà el punt d’eixida i el Trinquet del Tio Pena de Massamagrell canviarà notablement la seua programació habitual dels dimarts. En acabar la partida de juvenils, es deixarà de costat la partida de professionals i seran les ‘velles glòries’ les que protagonitzaran els enfrontaments a la canxa. A partir de les 18:30 hores, Sarasol II, Pigat III, Fredi, Puchol, Ribera, Mezquita, Pigat II, Oltra, Sarasol I i Álvaro es mesuraran en distintes partides de mà a mà al millor de tres jocs. Les entrades, que tenen caràcter benèfic, estan a la venda pel preu de 7 euros. Es poden comprar de manera anticipada a qualsevol establiment de Pollos Planes i també al propi trinquet.

En acabar les partides, a les 21:30 es canviarà l’escenari per la Casa de la Cultura de la mateixa localitat de l’Horta Nord. Allí s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “20 anys d’una partida de llegenda”. Serà després el moment de l’estrena del documental preparat per a tan especial ocasió i d’un col·loqui a l’auditori amb els dos màxims protagonistes, Paco Cabanes i Álvaro Navarro. La intensa jornada posarà punt final amb un sopar per a tots aquells que estiguen en possessió de l’entrada del trinquet.

Paco Cabanes 'El Genovés' abans de començar la final de l'Individual de 1995.

Paco Cabanes ‘El Genovés’ abans de començar la final de l’Individual de 1995.

Álvaro i Genovés, novament de blanc
El divendres 10 de juliol, 20 anys i un dia després de la mediàtica final de 1995, tornaran a vestir-se de blanc per a enfrontar-se, en este cas a una partida que deixarà de costat el resultat final per tal de centrar els objectius únicament en fer les delícies del públic i recaptar fons per a l’Associació citada anteriorment. En acabar eixa partida al millor de tres jocs, programada per a les 23:00 hores, serà Genovés II qui entre al mini trinquet de Massamagrell per a jugar contra Álvaro, en esta ocasió al millor de cinc jocs. Sense cap dubte, esta iniciativa del Club Pilotari Massamagrell despertarà l’interès de molts amants de l’esport de la vaqueta.

Les entrades per al divendres tenen també un preu de 7 euros i estan ja a la venda de manera anticipada al club de pilota. Per a anar obrint boca, ací els deixem l’enllaç a un dels vídeos promocionals de les jornades que s’han preparat.