Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II i Nacho no donen opcions

Puchol II i Nacho no donen opcions

Nacho talla una pilota de volea durant la semifinal de la Copa Diputació disputada a Massamagrell. Foto. Val Net.

Nacho talla una pilota de volea durant la semifinal de la Copa Diputació disputada a Massamagrell. Foto. Val Net.

La primera semifinal de la Copa Diputació de València es va saldar amb un clar triomf de Puchol II i Nacho (Vinalesa) davant Fageca, Raúl i Héctor II (València). El duel disputat este dimarts a Massamagrell va acabar amb 60-20, és a dir, el trio només va poder sumar un joc en una vesprada de gran ambient al trinquet Tio Pena.

La resistència oposada per l’equip de València va aparèixer al trinquet per ratxes, però fou sempre insuficient per a frenar l’allau de joc arribat des del bàndol roig. Puchol II tornà a demostrar bona col·locació, potència, criteri a l’hora de dirigir la vaqueta, recursos en atac i en defensa, i una gran seguretat en el seu joc. Amb ell, Nacho també va ratllar al màxim nivell, amb restades de molt de mèrit que se sumaven a la seua capacitat anotadora de quinzes.

A l’altre costat de la corda, Fageca va cometre més errors dels habituals, Raúl no va trobar el forat de la parella, i Héctor II fou anul·lat per l’estratègia de l’equip rival, que sabia que la seua entrada en joc era sinònim de problemes.

Este dimecres a partir de les 18.30 hores a Guadassuar es disputa la segona semifinal, en la que Miguel, Dani i Conillet (Alzira) xoquen amb León, Javi i Monrabal (Genovés). En joc està la classificació per a la final del diumenge (19.00 hores) al trinquet d’Alzira. Puchol II i Nacho ja esperen amb la vitola de favorits vista la gran superioritat mostrada en l’eliminatòria de Massamagrell.