Inicio / Professional / Escala i corda professional / La Copa recupera l’emoció de les eliminatòries a partida única

La Copa recupera l’emoció de les eliminatòries a partida única

Puchol II es prepara per a colpejar de bragueta durant una partida de la Copa Diputació de València al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Puchol II es prepara per a colpejar de bragueta durant una partida de la Copa Diputació de València al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

El trinquet de Massamagrell obri este dimarts (18.30 hores) les semifinals de la Copa Diputació de València amb el duel entre Puchol II i Nacho (Vinalesa) i Fageca, Raúl i Héctor II (València). En joc hi ha un bitllet per a la final del proper diumenge a Alzira. Dimecres, a Guadassuar, es repetirà l’operació amb els equips d’Alzira (Miguel, Dani i Conillet) i Genovés (León, Javi i Monrabal).

En la partida del trinquet Tio Pena apareix anunciat el millor equips fins a la data de la Copa, la parella formada per Puchol II i Nacho, l’única supervivent de les tres que van començar el torneig. Els números de l’equip de Vinalesa causen respecte, amb només una derrota en set partides. Tot i que l’aportació de Nacho ha estat essencial, tal volta, fins i tot per sobre del que s’esperava del mitger de Beniparrell, qui ha portat el pes de l’equip principalment ha estat Puchol II, en el millor moment de la seua carrera esportiva.

Contra ells, un trio de València que ha esclatat definitivament en la segona ronda, on ha sigut capaç de tombar al propi Puchol II, el passat dia 19 a Vilamarxant, i a Soro III i Héctor (Massamagrell), a qui va deixar sense opcions el passat dia 21 al trinquet d’Alcàsser. Els quinzes d’Héctor II davant, la seguretat i la contundència de pegada de Raúl, i la fiabilitat de Fageca al rest han convertit este equip en un ferm aspirant al títol.