Inicio / Professional / Guadassuar obri una Lliga de raspall sense Marrahí

Guadassuar obri una Lliga de raspall sense Marrahí

Moro talla una pilota de volea durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

Moro talla una pilota de volea durant una partida a Bellreguard. Foto: Frediesport.

La XXII Lliga de Raspall Trofeu Diputació de València, la competició professional per equips més rellevant d’esta disciplina, començarà este dimecres al trinquet de Guadassuar amb la disputa de la partida que enfrontarà a l’equip de Simat de la Valldigna – Barxeta, format per Moltó i Coeter II, contra el de La Llosa de Ranes, amb Guille, Moro i Tonet II.

La d’este dimecres serà la primera confrontació de les quinze que componen la lliga regular. En acabar la mateixa, els quatre primers equips de la classificació accediran a les semifinals que, com la final, es jugaran a partida única. El títol es decidirà el 7 d’agost al trinquet de Piles.

Fins aleshores, el campionat visitarà els recintes habituals en l’oferta professional del raspall i altres que no ho són tant com és el cas dels trinquets de Guadassuar, Genovés, Bellreguard, Xàbia, Oliva, Castelló de Rugat, Dénia, La Llosa de Ranes, Villanueva de Castellón, Xeraco i Piles.

Marrahí no defensarà el títol
El campió individual de raspall i també vigent campió de la Lliga de Raspall, Marrahí, ha causat baixa en la competició. El seu lloc en l’equip de Villanueva de Castellón al costat de Canari i Miravalles l’ocuparà Ian.

Marrahí va tornar recentment a l’activitat després de superar una lesió en la mà. Però ha disputat tres partides, ha recaigut, i no es veu capacitat per a afrontar una cita tan exigent. Este fet ha sigut confirmat pel preparador físic de Val Net, Antonio Astorgano, qui avala la baixa del pilotari, que en breu serà sotmès a un pla específic de treball perquè la seua tornada es produïsca al més prompte possible.

L’entrada de Ian com el seu substitut ha sigut una decisió del Comitè de trinqueters, l’organisme responsable de la configuració dels equips participants. La relació definitiva d’equips participants així com els ajuntaments als quals representen és la següent:

Ajuntament d’Oliva: Waldo i Brisca
Ajuntament de Simat de la Valldigna – Barxeta: Moltó i Coeter II
Ajuntament de Villanueva de Castellón: Ian, Canari i Miravalles
Ajuntament de Montesa: Punxa, Sanchis i Gabi
Ajuntament de Genovés: Sergio, Alberto i Roberto
Ajuntament de La Llosa de Ranes: Guille, Moro i Tonet II