Inicio / Professional / Reportatges / El trinquet de Sagunt va rebre al Genovés i a Álvaro vint anys després

El trinquet de Sagunt va rebre al Genovés i a Álvaro vint anys després

Álvaro Navarro, David García i Paco Cabanes a la presentació a Sagunt. Foto; Mari Carmen Montes.

Álvaro Navarro, David García i Paco Cabanes a la presentació a Sagunt. Foto; Mari Carmen Montes.

El passat dimarts s’obriren de nou les portes del trinquet de Sagunt amb motiu de la presentació de la partida benèfica que es disputarà el pròxim divendres 10 de juliol al mini trinquet de Massamagrell. A la localitat del Camp de Morvedre acudiren els protagonistes de l’encontre, el Genovés i Álvaro, junt a David García, president del Club Pilotari Massamagrell, encarregat de l’organització.

Amb la presència dels mitjans de comunicació García va explicar la iniciativa del club amb l’objectiu de recaptar fons que aniran destinats a l’Associació Nacional Síndrome Treacher Collins – Zaira Sardina i a la xiqueta Empar Cabanes, neta del Genovés, afectada per esta malaltia. A continuació va donar pas als dos pilotaris, que explicaren la satisfacció que senten de poder participar en esta activitat solidària. A més, i a petició dels presents, van recordar la partida que vint anys enrere disputaren a la canxa que va ser escenari de la roda de premsa. Una partida que, sense cap dubte, els va marcar a ells, i als amants de la pilota valenciana.

Poc abans de començar, un grup d’alumnes d’un club de futbol del municipi de Sagunt va tindre l’oportunitat de parlar amb els protagonistes i aprendre un poc més sobre l’esport de la vaqueta. A més, aprofitaren per fer-se una foto amb Álvaro i Paco Cabanes a l’exterior del trinquet, junt a l’estàtua en honor al bou de Faura. Ja dins del trinquet, els dos pilotaris retirats del món professional van poder recrear el moment en que van escollir les pilotes de vaqueta per a dur a terme l’enfrontament de l’any 1995.