Inicio / Professional / Escala i corda professional / Miguel, Dani i Conillet, a la final de ronda de la Copa Diputació

Miguel, Dani i Conillet, a la final de ronda de la Copa Diputació

Miguel juga de rebot mentre Dani s'ajoca durant una partida de la Copa Diputació de València a Genovés. Foto: Val Net.

Miguel juga de rebot mentre Dani s’ajoca durant una partida de la Copa Diputació de València a Genovés. Foto: Val Net.

El trinquet de Borriana acollia este dilluns la segona semifinal de la ronda actual de la Copa Diputació de València, en la qual es van imposar Miguel, Dani i Conillet (Alzira) a León, Javi i Monrabal (Genovés) per un ajustat 60-50 després d’una intensa partida.

Ambdós equips estaven classificats per a les semifinals absolutes després de l’eliminació de Soro III i Héctor diumenge a Alcàsser. Però es van deixar la pell per un triomf que significava un bitllet per a la final de divendres a Sueca. Al trinquet Eusebio esperen Fageca, Raúl i Héctor II, els responsables de l’eliminació de Soro III, que han encadenat dues victòries en esta segona ronda que els catapulten cap als llocs més alts de la classificació.

La partida de divendres a Sueca podria modificar l’ordre de la classificació entre els quatre primers, on també estan Puchol II i Nacho (Vinalesa). I eixe ordre, al mateix temps, determinarà els encreuaments de les semifinals absolutes, programades per al dimarts i dimecres de la setmana que ve a Massamagrell i Guadassuar respectivament. La gran final de la Copa Diputació de València es disputarà el diumenge 5 de juliol a Alzira.