Inicio / Professional / Escala i corda professional / Fageca, Raúl i Héctor II tanquen el quartet de semifinalistes absoluts

Fageca, Raúl i Héctor II tanquen el quartet de semifinalistes absoluts

Raúl juga una pilota durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Raúl juga una pilota durant una partida al trinquet de Bellreguard. Foto: Frediesport.

Tot està ja clar de cara a les semifinals absolutes de la Copa Diputació. Les partides de la segona ronda que resten per disputar-se podrien canviar l’ordre en la classificació i, per tant, els encreuaments. Pero el triomf de Fageca, Raúl i Héctor II (València) contra Soro III i Héctor (Massamagrell) este diumenge a Alcàsser ha sentenciat al campió individual i, de pas, rellança la candidatura del trio per a guanyar el títol. La Copa es posa molt interessant.

A Alcàsser, Soro III i Héctor han oferit un comiat digníssim. Enmig d’un calor sufocant, en una cita que ha començat amb mitja hora de retard per la disputa de partides prèvies de l’Autonòmic d’escala i corda i el Campionat Faller, la parella ha mantingut viva l’esperança fins els últims jocs. Dues hores després del ‘va de bo’, Soro III i Héctor encara es descarregaven i es defensaven dels atacs del trio, molt inspirat. L’equip de Massamagrell ha tingut la seua opció (40-25), però ha sigut impossible mantindre l’avantatge davant un Fageca en estat de gràcia. El trio ja va avisar divendres superant a Puchol II, i hui ha confirmat que són un equip a tindre en compte.

A més de Fageca, disputaran les semifinals absolutes Puchol II i Nacho (Vinalesa), Miguel, Dani i Conillet (Alzira), i León, Javi i Monrabal (Genovés). Estos dos últims trios juguen este dilluns la segona semifinal de la segona ronda a Borriana. El vencedor disputarà la final parcial divendres a Sueca contra Fageca. Serà un test de primera per a tots.