Inicio / Professional / Escala i corda professional / Jornades decisives en la Copa Diputació de València

Jornades decisives en la Copa Diputació de València

Félix colpeja de volea durant una partida de la Copa Diputació de València. Foto: Frediesport.

Félix colpeja de volea durant una partida de la Copa Diputació de València. Foto: Frediesport.

El trinquet de Bellreguard reprèn este dijous (18.30 hores) la segona ronda de la Copa Diputació de València amb el duel entre les formacions d’Alcàsser (Santi de Silla, Félix i Víctor II) i Genovés (León, Javi i Monrabal). L’equip amb majors urgències quant a la classificació és el de Santi, que ocupa l’última posició en la taula amb el comptador de punts a estrenar. Tot el que no siga guanyar significarà l’eliminació.

Qui s’ha salvat per poc de quedar-se fora, pel moment, ha sigut la parella de Massamagrell, formada per Soro III i Héctor. Este dimecres, al trinquet de Vila-real, queien per la mínima (60-55) davant Miguel, Dani i Conillet (Alzira) en una magnífica partida que entusiasmava a la càtedra castellonenca. Soro III haurà d’esperar a la resta d’eliminatòries prèvies per veure si pot ser l’equip repescat per a les semifinals de ronda. Miguel, per la seua banda, sumava dos punts i continua endavant.

El trinquet de Vilamarxant viurà divendres l’última eliminatòria abans de les semis parcials. Puchol II i Nacho (Vinalesa), invictes després de sis partides i amb la presència en la següent fase del campionat assegurada, s’enfronten a Fageca, Raúl i Héctor II (València), necessitats de la victòria.

Alcàsser i Borriana acolliran diumenge i dilluns les semifinals de la segona ronda, mentre que Sueca espera la final el divendres 26 de juny.