Inicio / Professional / Raspall professional / Guadassuar, punt de partida de la Lliga de raspall

Guadassuar, punt de partida de la Lliga de raspall

Foto de família amb els pilotaris, trinqueters, organitzadors i autoritats. Foto: Val Net.

Foto de família amb els pilotaris, trinqueters, organitzadors i autoritats. Foto: Val Net.

Este dimecres ha sigut presentada la XXII Lliga Raspall Trofeu Diputació de València a la seu de la pròpia institució. Ha sigut Miguel Bailach, diputat d’Esports, l’encarregat de presidir l’acte de presentació d’una competició que va a reunir a la més alta elit de la modalitat de raspall.

El seu punt de partida serà el dimecres 24 de juny a Guadassuar, on es jugarà el primer encontre. Al trinquet d’esta localitat de la Ribera Alta s’enfrontarà l’equip format per Moltó i Coeter II i el de Guille, Moro i Tonet II.

Un total de dues parelles i quatre trios formen la graella de participants. Waldo i Brisca, Marrahí, Canari i Miravalles, Punxa, Sanchis i Gabi, Sergio, Alberto i Roberto, junts als encapçalats per Moltó i Guille, seran els protagonistes de la present edició de Lliga.

El sistema de competició continuarà sent l’habitual. Es jugaran quinze partides i en acabar, els quatre primers classificats accediran a les semifinals. La gran final està prevista per al 7 d’agost al trinquet de Piles. La Lliga passarà per un total d’onze canxes de la geografia valenciana: Guadassuar, Genovés, Bellreguard, Xàbia, Oliva, Castelló de Rugat, Dénia, La Llosa de Ranes, Villanueva de Castellón, Xeraco i Piles.

A continuació es mostra el calendari de partides: