Inicio / Professional / Raspall professional / La Lliga de raspall començarà en breu

La Lliga de raspall començarà en breu

Marrahí raspa una pilota durant les semifinals de l'Individual de raspall al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

Marrahí raspa una pilota durant les semifinals de l’Individual de raspall al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

El Comitè de trinqueters de raspall es va reunir la passada setmana a la Federació de Pilota Valenciana per a configurar els conjunts que participaran en la XXII Lliga de Raspall Diputació de València, la competició per equips més rellevant de l’àmbit professional d’esta modalitat.

El campionat començarà a la fi del present mes de juny i constarà de 18 partides, encara que la data concreta així com el calendari de competició es donaran a conèixer en la presentació que tindrà lloc este dimecres a la seu de la Diputació de València.

Els actuals campions de la Lliga són Marrahí i Josep, que es van imposar en la final de l’any passat a Moncho, Sanchis i Miravalles. Josep va entrar amb el campionat avançat per lesió de la parella original de Marrahí, Alberto.

La configuració d’equips participants enguany és la següent:

Waldo i Brisca
Moltó i Coeter II
Marrahí, Canari i Miravalles
Punxa, Sanchis i Gabi
Sergio, Alberto i Roberto
Guille, Moro i Tonet II