Inicio / Professional / Escala i corda professional / Puchol II i Nacho es mantenen invictes en la Copa Diputació

Puchol II i Nacho es mantenen invictes en la Copa Diputació

Puchol II juga una pilota de rebot durant la final a Pelayo. Foto: Mari Carmen Montes.

Puchol II juga una pilota de rebot durant la final a Pelayo. Foto: Mari Carmen Montes.

La primera ronda de la segona fase de la Copa Diputació es va resoldre el dissabte a la Catedral amb una victòria de l’equip de Vinalesa, Puchol II i Nacho, davant el de Genovés, format per León, Javi i Monrabal. El marcador final de 60 per 25 va ser un clar reflex del que es va veure a la canxa. La parella encara no coneix la derrota des de que va començar una de les competicions llargues més importants al calendari oficial.

El trinquet del carrer Pelayo de València va viure durant la vesprada del dissabte un magnífic ambient. Nombrós públic amb ganes de viure una important partida, la final de ronda que podria donar l’oportunitat a l’escaleter de Vinalesa, campió de la passada edició de Copa, d’assegurar-se la plaça per a les semifinals absolutes, tot i que encara queda per disputar la segona ronda.

Van inaugurar el marcador els rojos, i prompte es va imaginar que la partida seria un vist i no vist si no aconseguia el trio buscar-li un punt dèbil a Puchol. Però amb el que es va veure al trinquet, sembla que punts dèbils, pocs. Al rebot i de volea, ben secundat en tot moment per Nacho, que amb un rest con Puchol II darrere sembla més segur que mai i està donant molt que parlar per les seues bones actuacions. Després de dos jocs rojos, el trio va anotar el seu primer, però no acabaven d’estar compenetrats i la parella continuà fent camí.

En posar-se 35 per 25, tot va passar en un obrir i tancar d’ulls. A partir d’eixe moment tots els jocs caigueren del costat de la parella i poc tardaren en aplegar a 60. Una victòria que els feu sumar 4 punts i els donà també el bitllet per a les semifinals absolutes.

A Vila-real comença la segona ronda
La competició no para i esta setmana es donarà inici a la segona ronda. L’equip de Massamagrell, Soro III i Hèctor, s’enfrontarà a Miguel, Dani i Conillet, representants d’Alzira. La partida tindrà lloc el dimecres al Salvador Sagols de Vila-real. El dijous a Bellreguard disputaran la partida Santi de Silla, Félix i Víctor II (Alcàsser) i tindran a l’altra banda de la corda a León, Javi i Monrabal. Serà el divendres quan es dispute l’última partida per saber quins equips passe a les semifinals de ronda. A Vilamarxant jugaran els campions de la primera ronda, Puchol II i Nacho, contra Fageca, Raúl i Hèctor II (València).