Inicio / Professional / Raspall professional / Segona batalla per la final del Trofeu Frutas Bollo

Segona batalla per la final del Trofeu Frutas Bollo

Coeter II raspa una pilota durant la final de l'Individual de l'any passat al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

Coeter II raspa una pilota durant la final de l’Individual de l’any passat al trinquet de Piles. Foto: Frediesport.

El trinquet de La Llosa de Ranes viu este dimarts (18.30 hores) la segona semifinal del Trofeu Frutas Bollo de raspall. Una parella amb el millor en cada posició, la formada per Moltó i Coeter II, s’enfronta a un trio sense desperdici, amb Sergio al rest, i Alberto i Tonet II a la punta. Waldo i Sanchis esperen en la final del proper dissabte.

Moltó i Coeter II tractaran de fer valdre a un trinquet poc habitual per a ells la seua qualitat i resistència física per a mitigar la inferioritat numèrica contra un trio que combina experiència i joventut, tècnica i resistència. Alberto, vigent subcampió de la Copa Raspall, ha de guiar als seus cap al triomf i fer el seu habitual treball en defensa, amb les dues mans, mentre que Sergio ha d’espentar des de darrere i Tonet II rematar tots els quinzes que se li posen a tir.

Contra els poders del trio, Moltó, tal volta el rest número u de l’actualitat davant l’absència de Marrahí, encara lesionat, afronta un repte majúscul amb vistes a un hipotètic enfrontament amb Waldo. Li serà de gran ajuda la potència de raspada i de volea i bot de braç de Coeter II, un veterà que pareix incombustible.