Inicio / Professional / Escala i corda professional / La partida del morbo a Massamagrell

La partida del morbo a Massamagrell

Soro III fa el dau durant una partida de la Copa Diputació a Pedreguer. Foto: Frediesport.

Soro III fa el dau durant una partida de la Copa Diputació a Pedreguer. Foto: Frediesport.

Soro III i Héctor disputen este dimarts (18.30 hores) davant Puchol II i Nacho la primera semifinal de la primera ronda de la Copa Diputació de València. S’enfronten l’equip de l’actual campió individual, Soro III, i de l’escaleter que defensa el títol de la Copa i que ha alçat també enguany el Circuit Professional, Puchol II. A més, el de Vinalesa i el seu company Nacho arriben a la cita de Massamagrell invictes en la Copa i després d’haver aconseguit quatre victòries consecutives.

La victòria és crucial per als interessos d’ambdues parelles, ja que es posen en joc tres punts d’or tenint en compte que només es disputaran dues rondes. A més, el vencedor accedirà a la final de ronda del proper dissabte a Pelayo, on podria sumar fins a quatre punts.

No hi ha clars favorits per a la cita del trinquet Tio Pena, només hi ha precedents als que agafar-se. La setmana passada, en una partida del dia a dia, Soro III i Félix deixaven en 35 a Puchol II i Santi. En esta mateixa Copa, el duel entre les formacions de Vinalesa i Massamagrell del passat 25 de maig a Borriana va caure del costat de Puchol II, això sí, per un ajustat 60-55.

Les semifinals de la primera ronda continuaran dimecres a Guadassuar, amb el duel entre els equips d’Alzira (Miguel, Dani i Conillet) i Genovés (León, Javi i Monrabal).