Inicio / Professional / Raspall professional / Els campions de la Copa també aspiren al Trofeu Frutas Bollo

Els campions de la Copa també aspiren al Trofeu Frutas Bollo

Waldo realitza la treta durant una partida de la Copa Raspall. Foto: Val Net.

Waldo realitza la treta durant una partida de la Copa Raspall. Foto: Val Net.

Waldo i Sanchis estrenen este dissabte (18.30 hores) el II Trofeu Frutas Bollo davant Pepe, Moro i Roberto en la que serà la primera semifinal de la competició. Com és habitual, el torneig curt reuneix a les màximes figures de l’especialitat, i també a joves promeses que disputaran una competició paral·lela quan acabe la de màxim nivell.

Després de guanyar la Copa Raspall Diputació de València amb autoritat, la parella formada per Waldo i Sanchis acara un nou repte, en primer lloc, contra un trio que compta amb l’actual subcampió individual, Pepe. El rest natural de La Llosa tindrà davant seu la veterania de Moro, i l’explosivitat de Roberto.

La segona semifinal, programada per al dimarts vinent, enfrontarà a altra parella del màxim nivell, Moltó i Coeter II, contra altre trio de qualitat i poders contrastats, Sergio, Alberto i Tonet II. La gran final es reserva per al dissabte 13 i tindrà 700 euros en premis.

Quant al torneig de segona categoria que es disputarà els dies 20, 23 i 27 d’este mes. En la primera semifinal, Escoto i Sidahmed jugaran contra Mario i Gabi. En la segona, Ricard i Sagasta confrontaran amb Ian i Ricardet. Els guanyadors de les dues semifinals xocaran pel títol el dia 27.