Inicio / Professional / Escala i corda professional / Miguel i León, directes a semifinals de ronda

Miguel i León, directes a semifinals de ronda

Miguel, Dani i Conillet posen junts abans d'una partida de la Copa Diputació. Foto: Val Net.

Miguel, Dani i Conillet posen junts abans d’una partida de la Copa Diputació. Foto: Val Net.

Els equips de Miguel i León s’han convertit este divendres en els primers semifinalistes de ronda de la Copa Diputació de València després d’imposar-se en la jornada doble a Fageca i Soro III. El de Petrer, acompanyat per Dani i Conillet, superava per un ajustat 60-50 a Fageca, Raúl i Héctor II en la partida disputada a Genovés. A Dénia, León, Javi i Monrabal decidien al seu favor l’iguals a 55 contra Soro III i Héctor.

Malgrat la derrota, Soro III, actual campió individual, i el seu company de Laguar, encara poden ser repescats per a semifinals d’esta primera ronda com el millor dels equips derrotats.

La Copa viatja este dissabte (18.30 hores) fins al trinquet de Pedreguer, on es tanquen les eliminatòries prèvies. S’anuncien Puchol II i Nacho contra Santi de Silla, Félix i Víctor II. El vencedor acompanyarà a Miguel i León cap a les semis, programades per al dimarts i el dimecres a Massamagrell i Guadassuar, mentre que l’equip derrotat haurà d’arribar a 55 per a tindre opcions de ser repescat. Puchol II i Nacho formen l’únic equip que encara no coneix la derrota en la Copa.