Inicio / Professional / Escala i corda professional / Comencen les rondes de la Copa Diputació

Comencen les rondes de la Copa Diputació

Raúl para una pilota davant la mirada de Fageca durant una partida de la Copa a Pelayo. Foto: Val Net.

Raúl para una pilota davant la mirada de Fageca durant una partida de la Copa a Pelayo. Foto: Val Net.

Els trinquets de Genovés i Dénia estrenen este divendres la primera ronda de la segona fase de la Copa Diputació de València. Eliminats dos equips dels huit que van iniciar la competició, els sis restants lluitaran per accedir a les semifinals absolutes, pas previ a la gran final

Les rondes estaran protagonitzades per la mitja dotzena de supervivents, que disputaran tres eliminatòries per a determinar els semifinalistes parcials. A les semis accediran els tres guanyadors, a més del millor derrotat. En cada partida hi haurà en joc tres punts, pels quatre de les finals de ronda. Hi haurà dues rondes abans de les semis absolutes.

Els encreuaments de les prèvies de cada ronda es van decidir per sorteig el passat dimarts a la seu de Val Net. I la fortuna va emparellar, per al trinquet de Genovés (18.30 hores), a Miguel, Dani i Conillet (Alzira) contra Fageca, Raúl i Héctor II (València). A Dénia (19.30 hores) s’enfrontaran Soro III i Héctor (Massamagrell) davant León, Javi i Monrabal (Genovés).

Per al dissabte a Pedreguer queda l’altra eliminatòria, en què Puchol II i Santi (Vinalesa) tindran en la contra a Santi II, Félix i Víctor II (Alcàsser).

Les semifinals de la primera ronda es disputaran el proper dimarts a Massamagrell i el dimecres a Guadassuar, mentre que la final es reserva per al dissabte 13 a Pelayo.