Inicio / Amateur / Galotxa / Montserrat lidera en solitari el Trofeu El Corte Inglés

Montserrat lidera en solitari el Trofeu El Corte Inglés

Pepet, mitger de Montserrat es prepara per a colpejar de bot de braç durant una partida. Foto: FPV.

Pepet, mitger de Montserrat es prepara per a colpejar de bot de braç durant una partida. Foto: FPV.

Gràcies als tres punts assolits en el seu desplaçament a Meliana, aconseguits in extremis enfront del cuer del grup amb un marcador de 70 a 45, la formació de Momntserrat aconsegueix situar-se al capdavant del grup de primera categoria del Trofeu El Corte Inglés.

En aquests moments els de la Ribera Alta sumen 35 punts, un més que el vigent campió, Quart de les Valls, que va saldar la seua visita a la complicada pista de Borbotó amb victòria, però es va deixar un punt en el camí. Aquesta partida va estar marcada pels seus començaments, en els quals els defensors del títol, i fins a este cap de setmana, colíders, van aconseguir un avantatge de quatre jocs que van mantenir ja al llarg de tota la trobada.

El resultat final de 70 a 50 atorga un punt a l’equip local, Borbotó, que retalla diferències amb Massalfassar, sisè en la taula amb 21 punts, i que va caure a Montserrat enfront del primer equip del club local.

La dura partida viscuda entre Marquesat i Beniparrell, tercer i quart a dia de hui, va tenir lloc en la pista d’Alfarp, i el 70 a 60 dóna mostra de l’equilibri entre ambdós equips. Marquesat i Beniparrell empaten ara amb 27 punts, però el tanteig parcial entre ells és favorable a Àngel, Gerardo, Sopetes II i companyia, integrants del Marquesat.

Finalment, la derrota de Foios en la pista de Faura a mans de l’equip de les Valls pràcticament els sentencia al descens per a la pròxima temporada.