Inicio / Amateur / Escala i corda / Giner s’imposa en la final de l’Individual sub-18

Giner s’imposa en la final de l’Individual sub-18

Giner juga de bot de braç durant una partida de l'Individual sub-18. Foto: FPV.

Giner juga de bot de braç durant una partida de l’Individual sub-18. Foto: FPV.

El trinquet de Borriana ha disfrutat este dilluns de due partides de gran nivell que han coronat com a nou campió individual sub-18 al jugador de la Marina Alta Giner, fill del mític ‘banca’ de llargues Jan de Murla.

El jove escaleter ha aconseguit el títol després d’una treballada victòria, en l’últim joc de la partida, després d’igualar a 55, davant de José Salvador de Quart dels Valls. L’alacantí sumava així el seu primer gran títol Individual després de realitzar una gran competició.

Al llarg de la partida s’han aconseguit els jocs en el dau. José Salvador també ha disputat una gran partida però no ha aconseguit guanyar cap joc en el rest per a trencar la tònica imposada d’inici.

En la final per la tercera plaça, ha guanyat Luis de la Vega d’Almussafes, després que Salva Palau, nét del mític Juliet d’Alginet, s’ha retirat per una lesió en un dit de la mà, quan guanyava per 45 a 40. Pedro López, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l’àrea de Castelló ha entregat els trofeus als finalistes de la competició de tecnificació.

Després de 10 edicions de la competició mà a mà sub-18, cap jugador ha aconseguit repetir títol. Els campions en esta dècada han sigut Carlos de Petrer, Sergio de Genovés, Puchol II de Vinalesa, Víctor de Meliana, Rodrigo de Benidorm, Pablo de Borriol, Francés de Petrer, Carlos de Massalfassar, Lluis de la Vega d’Almussafes i Giner de Murla.