Inicio / Amateur / Escala i corda / Jose Salvador i Giner aspiren a l’Individual sub-18 a Borriana

Jose Salvador i Giner aspiren a l’Individual sub-18 a Borriana

Jose Salvador fa el dau durant una partida al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Jose Salvador fa el dau durant una partida al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

El trinquet Batiste Viñes de Borriana tanca este dilluns (17.00 hores) l’Individual sub-18 d’escala i corda. La primera partida decidirà el tercer i quart lloc i enfrontarà a Lluís de la Vega contra Salva Palau. A continuació, Jose Salvador i Giner disputaran la final absolutas.

Les semifinals, celebrades el passat divendres a Vila-real, foren partides molt disputades que fan pensar en unes finals apassionants. En la primera, José Salvador de Quart dels Valls superava a Salva Palau d’Alginet per 60 a 40. En la segona, Marc Giner de Murla s’imposava a Lluís de la Vega d’Almussafes per 60 a 55, amb una remuntada espectacular en el tram final del jugador de la Marina Alta, que perdia per 40 a 55, i era capaç de remuntar quan pareixia que tènia perduda la partida.