Inicio / Professional / Escala i corda professional / Genovés II i Jesús es queden fora de les rondes

Genovés II i Jesús es queden fora de les rondes

Jesús juga de volea davant la mirada de Genovés II durant una partida del Circuit Professional al trinquet de Pedreguer. Foto: Val Net.

Jesús juga de volea davant la mirada de Genovés II durant una partida del Circuit Professional al trinquet de Pedreguer. Foto: Val Net.

Genovés II i Jesús (Murla) han sigut el segon equip eliminat de la primera fase de la Copa Diputació després de caure davant Miguel, Dani i Conillet (Alzira) este diumenge al trinquet de Bellreguard (60-50). La parella començava bé la partida (45-25), però acusava el desgast físic després i es veia superada pel trio, que anava de menys a més i acabava l’enfrontament sent superior.

La missió de Genovés II i Jesús no era fàcil, ja que havien de guanyar i sumar els tres punts, mentre que a Miguel li valia amb afegir-ne un al seu compte per a classificar-se. A més de l’equip de Murla, s’ha quedat fora de la Copa Pere Roc II, Santi i Carlos (Pedreguer), que s’acomiadaven de la competició divendres a Vilamarxant amb derrota contra Puchol II i Santi (Vinalesa).

La primera fase de la Copa es tanca este dilluns (18.30 hores) al trinquet de La Pobla de Vallbona, on s’enfrontaran dos equips matemàticament classificats: León, Javi i Monrabal (Genovés) contra Fageca, Raúl i Héctor II (València).

El següent acte de la competició estarà format per dues rondes, en les quals entraran els sis equips classificats, i que comencen amb doble jornada este divendres a Genovés i Dénia.