Inicio / Professional / Raspall professional / Partida contra el càncer a La Llosa

Partida contra el càncer a La Llosa

Pepe defensa la llotgeta de baix durant la final de la primera ronda de la Copa Raspall Diputació de València a Guadassuar. Foto: Val Net.

Pepe defensa la llotgeta de baix durant la final de la primera ronda de la Copa Raspall Diputació de València a Guadassuar. Foto: Val Net.

El trinquet de La Llosa de Ranes viu este dissabte una jornada solidària a benefici de la lluita contra el càncer. El trinquet de la localitat de la Costera acull el seu programa triple habitual, amb la particularitat de que els beneficis aniran destinats a l’Associació Espanyola de la Lluita Contra el Càncer.

Com és norma els dissabtes a La Llosa, l’activitat començarà a les 16-15 hores amb la participació dels més joves, alumnes de les escoles de pilota que comencen a despuntar. Seguidament tindrà lloc un duel entre pilotaris aficionats, per a donar pas al cartell estel·lar, en què Pepe i Sidahmed tindran a la contra a Ian i Gabi.

Dos pilotaris naturals de La Llosa com el vigent subcampió individual, Pepe, i l’ex campió de la Lliga de raspall, Sidahmed, xoquen amb dos joves valors del raspall actual, Ian de Senyera, un dels rests més joves, i Gabi, un mitger que està avançant posicions en l’escalafó.