Inicio / Professional / Escala i corda professional / Última onada de partides de la primera fase en la Copa Diputació

Última onada de partides de la primera fase en la Copa Diputació

Nacho juga una pilota de volea des del dau. Foto: Frediesport.

Nacho juga una pilota de volea des del dau. Foto: Frediesport.

Vilamarxant obri este divendres (18.30 hores) l’última onada de partides de la primera fase de la Copa Diputació de València. Puchol II i Nacho (Vinalesa) s’enfronten a Pere Roc II, Santi i Carlos (Pedreguer), ja sense possibilitats d’accedir a la fase de rondes. L’equip de l’actual subcampió del Circuit Professional serà el descartat del grup B. Este divendres, per tant, aniran a la recerca d’una victòria que servisca com a comiat de la competició contra un Puchol II invicte després de dues partides.

La Copa continua dissabte amb altre enfrontament corresponent al grup B, i que tampoc modificarà els equips classificats per al següent acte del campionat. S’enfrontaran al trinquet de Pedreguer Soro III i Héctor (Massamagrell) a Santi de Silla, Félix i Víctor II (Alcàsser).

On sí que hi haurà molt en joc és en la partida de diumenge (17.00 hores) al trinquet de Bellreguard, on Genovés II i Jesús (Murla) s’ho juguen tot contra Miguel, Dani i Conillet (Alzira). L’única alternativa de la parella per a continuar viva és guanyar i sumar els tres punts, mentre que al trio li valdria amb sumar-ne un.

En funció del resultat que es done a Bellreguard, la partida de dilluns a La Pobla de Vallbona entre Fageca i León tindrà major o menor transcendència.