Inicio / Professional / Raspall professional / Una parella irrepetible s’emporta la Copa Raspall

Una parella irrepetible s’emporta la Copa Raspall

Waldo i Sanchis alcen els trofeus que els acrediten com a campions de la Copa Raspall Diputació de València. Foto: Val Net.

Waldo i Sanchis alcen els trofeus que els acrediten com a campions de la Copa Raspall Diputació de València. Foto: Val Net.

Waldo i Sanchis es proclamaven el passat diumenge campions de la Copa Raspall Diputació de València. L’equip de Montesa s’imposava davant Guille, Alberto i Ricardet en una partida ràpida, sabatera (25-0), en què no van donar opcions al trio en cap moment. Quallaven així un campionat quasi perfecte en el qual només han perdut una partida i que han rematat en dues finals en les que només al principi de la primera cita de Genovés hi hagué batalla d’igual a igual.

Serà difícil tornar a veure junts s Waldo i Sanchis en un campionat. Quan es van configurar els equips de la Copa, Waldo eixia d’una lesió en un dit de la mà dreta, no estava jugat, i el comitè de professional va decidir reforçar-lo amb un dels millors mitgers, Sanchis, amb qui ja va guanyar una Lliga de raspall anys enrere, quan el de Montesa era un simple debutant. Amb el pas de les jornades, Waldo s’ha anat afinant, i ha acabat a un magnífic nivell de joc. Diumenge, a Bellreguard, la pilota li eixia amb violència, tant quan raspava com quan executava colps alts.

El d’Oliva, als 36 anys, es treu de damunt qualsevol tipus de pressió, però no renuncia a res: “Hui en dia hi ha pilotaris com Moltó i Marrahí que estan per davant, però jo em veig amb possibilitats d’aspirar a tot”. Fins i tot l’Individual? “La idea és rendir tota la temporada”, aclaria a peu de trinquet. Però el seu palmarès extens li dóna tranquil·litat: “Si puc guanyar algun títol més, perfecte. Si es queda la cosa ací, no passa res”.