Inicio / Professional / Escala i corda professional / El desafiament de Guadassuar puja als 4.000 euros

El desafiament de Guadassuar puja als 4.000 euros

Javi juga de volea durant una partida de la Copa Diputació a Genovés. Foto: Val Net.

Javi juga de volea durant una partida de la Copa Diputació a Genovés. Foto: Val Net.

El trinquet de Guadassuar viurà este dimecres (18.30 hores) un descata desafiament amb quatre de les màximes figures de l’escala i corda actual. Genovés II i Javi tindran en la contra a Miguel i Félix. La partida i la quantitat en joc, en principi 3.000 euros que s’han incrementat a 4.000 en les últimes hores, es van tancar durant la disputa del passat Trofeu Primavera, on este mateix cartell fou una de les semifinals. Aleshores es van imposar Miguel i Félix 25-15.

Resulta complicat aventurar un pronòstic per a la partida, ja que els quatre contendents han mostrat un gran estat de forma en les últimes dates. Tal volta la notícia estiga en el gran moment de joc de Miguel, que va guanyar en la seua última incursió de la Copa Diputació divendres passat a Sueca després d’una intensa batalla contra Fageca. El seu tàndem amb Félix va donar també grans sensacions en el mateix Trofeu Primavera.

Genovés II no ha pogut guanyar encara cap partida de la Copa, però és sempre un jugador de grans recursos, capaç de fer coses que cap altre pilotari pot abastir. I Javi, el seu mitger, forma part de l’equip líder en este campionat i ha mostrat grans sensacions en les dues partides que ha disputat.

Abans del desafiament, a Guadassuar hi haurà partida de promoció, a partir de les 17.00 hores, amb Marc i Herrera contra Pablo II i Víctor II.