Inicio / Professional / Raspall professional / El trio intenta trencar els pronòstics

El trio intenta trencar els pronòstics

Guille, Alberto i Ricardet posen junts abans de la primera final de la Copa Raspall a Genovés. Foto: Museu de la Pilota.

Guille, Alberto i Ricardet posen junts abans de la primera final de la Copa Raspall a Genovés. Foto: Museu de la Pilota.

Waldo i Sanchis (Montesa) tornaran a veure’s les cares amb Guille, Alberto i Ricardet (Villanueva de Castellón) en la segona partida de la final de la Copa Raspall Diputació de València, programada per a este diumenge a Bellreguard (18.30 hores). El trio intentarà trencar els pronòstics que fan favorita a la parella, i que es van confirmar el passat diumenge, en la primera entrega de la final, a Genovés.

En aquella cita, el trio va desaprofitar un clar avantatge de dos jocs (15-5) i després fou superat per la parella, que es va centrar i va acabar esgotant la gasolina dels de Guille. A eixos bons moments inicials s’agafen Guille, Alberto i Ricardet per a confiar en un empat, que perllongaria la final una setmana més. En eixe cas, decidiria el trinquet d’Alzira, el proper dia 31.

En canvi, si són Waldo i Sanchis els que s’emporten el triomf a Bellreguard, alçaran el títol d’esta nova competició de raspall, que ha animat especialment els trinquets de la disciplina en els últims dos mesos. S’espera un gran ambient a la Catedral, el de les grans cites. L’activitat començarà a les 17.00 hores amb una prèvia en la que Caxu i Gabi s’enfrontaran a Ferran i Sagasta.