Inicio / Professional / Escala i corda professional / La Copa torna a Sueca amb Fageca contra Miguel

La Copa torna a Sueca amb Fageca contra Miguel

Dani juga de volea entre Miguel i Conillet durant una partida de la Copa a Genovés. Foto: Val Net.

Dani juga de volea entre Miguel i Conillet durant una partida de la Copa a Genovés. Foto: Val Net.

La Copa Diputació de València es reprèn este divendres al trinquet Eusebio de Sueca amb el duel corresponent al grup A entre les formacions de València (Fageca, Raúl i Héctor II) i Alzira (Miguel, Dani i Conillet).

Ambdós equips arriben amb necessitats diferents, malgrat que la competició acaba de començar. Miguel va caure en l’estrena del campionat davant León, Javi i Monrabal (Genovés), encara que va aconseguir un punt gràcies al 60-50. Per tant, el de Petrer va a la recerca del primer triomf, que fins i tot podria atorgar-li el lideratge en la classificació.

Fageca, per la seua banda, va vèncer el passat dissabte a Pelayo davant Genovés II i Jesús (Murla) per un ajustat 60-55. Els dos punts sumats li donen al trio de València un poc més de tranquil·litat, però tampoc pot relaxar-se. El marge en esta lligueta de la primera fase és molt estret, tot i que dels quatre equips de cada grup se’n salvaran tres per a les dues rondes posteriors.

El trinquet de Sueca es podria considerar un recinte absolutament neutral, ja que tots els pilotaris el xafen a sovint. Es tracta d’una canxa amb parets i lloses nobles, exigent amb els braços i les cames dels jugadors. La partida començarà a les 18.30 hores, després d’una prèvia de juvenils a les 17.00 hores.

La Copa Continuarà dissabte a Petrer (Genovés II-León), diumenge a Xàbia (Pere Roc II-Santi de Silla), i dilluns a Borriana (Soro III-Puchol II).