Inicio / Professional / Raspall professional / Montesa s’avança en la final

Montesa s’avança en la final

Waldo s'estira per a jugar de rebot durant la final de la Copa Raspall a Genovés. Foto: Museu de la Pilota.

Waldo s’estira per a jugar de rebot durant la final de la Copa Raspall a Genovés. Foto: Museu de la Pilota.

Waldo i Sanchis (Montesa) aconseguien este diumenge posar-se per davant en la final de la Copa Raspall Diputació de València després de superar a Guille, Alberto i Ricardet (Villanueva de Castellón) 25-15 en partida celebrada al trinquet de Genovés.

La victòria de la parella arribava després d’una remuntada que els va portar del 5-15 al 25-15 definitiu. L’explicació del tomb a la partida va estar en l’esgotament físic d’Alberto, pilar fonamental del trio, i de la davallada de prestacions de Guille i Ricardet en el tram final de la partida després d’un inici espectacular. Waldo fou l’actor més destacat de la parella en termes generals, mentre que Sanchis es va entonar per a rematar infinitat de quinzes en la remuntada.

La final de la Copa Raspall queda en l’aire fins al proper diumenge. A partir de les 18.30 hores, els equips de Montesa i Villanueva de Castellón tornaran a veure’s les cares, en este cas, al trinquet de Bellreguard. Si guanya Waldo, el títol serà seu. Si, en canvi, s’imposa el trio de Guille, s’haurà d’acudir al desempat del dia 31 a Alzira.