Inicio / Professional / Escala i corda professional / El Trofeu Primavera cau en mans de Puchol II i Santi

El Trofeu Primavera cau en mans de Puchol II i Santi

Santi juga de volea durant la final del Trofeu Primavera al trinquet de Guadassuar. Foto: Val Net.

Santi juga de volea durant la final del Trofeu Primavera al trinquet de Guadassuar. Foto: Val Net.

El palmarès de la parella campiona del Circuit Professional continua incrementant-se, i este dimecres, Puchol II i Santi es van fer amb el Trofeu Primavera de Guadassuar. En les dues partides que van disputar, estos dos pilotaris en gran moment de forma van exhibir poders, compenetració i control sobre el ritme de joc. Miguel i Félix van oposar resistència en els primers parcials i mai li van perdre la cara a la final, però va donar la sensació que els campions remataren la faena quan volien (30-20).

La vesprada a Guadassuar començava amb el triomf de Puchol II i Santi en la primera semifinal per 25-5. Fou una partida més renyida del que va indicar l’electrònic, però la perfecció del joc dels guanyadors deixava sense opcions a Soro III i Raúl. En la segona semifinal, Miguel i Félix es mostraven molt més incisius que Genovés II i Javi, als que superaven per 25-15. El mitger de Massalfassar va trobar la senda del quinze només en l’últim tram, mentre que els rivals van mantindre un alt ritme al llarg de tot l’encontre.

Arribats a la final, i després d’un intercanvi de tantos des del dau, Puchol II i Santi sumaven per primera vegada al rest per a posar el 20-10. Miguel, malgrat tot, no perdia el pols i també sumava des de la part teòricament més difícil per a conservar intactes les opcions de victòria (15-20). En la represa, Puchol II també sumava al rest (25-15), joc contestat per Miguel des de la mateixa ubicació en el millor tram de la trobada (20-25). S’afrontava així l’últim joc, en què Miguel havia de sumar el dau per a trencar la tònica. Però Puchol II i Santi, una parella ja històrica, no ho va consentir i es va imposar 30-20.