Inicio / Professional / Raspall professional / A cinc jocs de la final

A cinc jocs de la final

Pepe colpeja de bot de braç durant una partida a Bellreguard. Foto: FPV.

Pepe colpeja de bot de braç durant una partida a Bellreguard. Foto: FPV.

Pepe, Brisca i Tonet II s’enfronten este dimecres a Guille, Alberto i Ricardet en la tercera partida de la semifinal que enfronta a ambdós equips, i que val un lloc en la final de la Copa Raspall Diputació de València. Les formacions de La Llosa de Ranes i Villanueva de Castellón es troben a cinc jocs d’enfrontar-se pel títol a Waldo i Sanchis (Montesa), que van solventar la seua eliminatòria per la via ràpida.

Atenent als precedents, no hi ha clars favorits en l’enfrontament entre els trios de Pepe i Guille. Els de La Llosa van vèncer en la partida que obria la sèrie per un ajustat 25-20, mentre que Guille tornava la moneda amb un 25-10 el passat divendres a Piles. A Castelló de Rugat influiran, i molt, els nervis i la capacitat de rendir al nivell habitual en situacions de màxima tensió, quan un quinze a favor o en contra suposa la diferència entre passar a la història o a l’oblit.

Quasi sense temps per a la recuperació, l’equip que guanye haurà de començar a pensar ràpidament en la gran final, que es decidirà al millor de tres partides amb la primera parada este diumenge a Genovés. La segona partida es portarà a terme el dia 24 a Bellreguard mentre que, si fera falta un desempat, es jugaria el dia 31 de maig al trinquet d’Alzira.