Inicio / Professional / Escala i corda professional / Trofeu Primavera, l’aperitiu perfecte per a la Copa Diputació de València

Trofeu Primavera, l’aperitiu perfecte per a la Copa Diputació de València

Puchol II juga de rebot durant la final del passat Trofeu Mixt Savipecho a Bellreguard. Foto: Frediesport.

Puchol II juga de rebot durant la final del passat Trofeu Mixt Savipecho a Bellreguard. Foto: Frediesport.

El trinquet de Guadassuar viu este dimecres el Trofeu Primavera, la competició que en una vesprada reuneix a les màximes figures de l’escala i corda en dues semifinals i una final. Les partides es redueixen pràcticament a la meitat de tantos per a fer possible la disputa dels tres encontres previstos.

Amb l’inici de la Copa Diputació a la vista, els pilotaris afinen els seus músculs amb un torneig atractiu en què els campions del Circuit Professional, Puchol II i Santi, formen un dels equips favorits.

Totes les formacions del Trofeu Primavera seran parelles. En la primera semifinal, Puchol II i Santi xocaran amb Soro III i Raúl. La partida es decidirà a cinc jocs o 25 tantos, igual que la segona semifinal, en què Genovés II i Javi s’enfrontaran a Miguel i Félix. Quan acaben les dues semifinals hi haurà un breu descans per a donar pas a la gran final, a sis jocs o 30 tantos.

Quan acabe el Trofeu Primavera, l’escala i corda professional quedarà a l’espera de l’inici de la Copa Diputació de València, que es produirà divendres al trinquet de Genovés amb l’enfrontament entre l’equip local, format per León, Javi i Monrabal, i el d’Alzira, amb Miguel, Dani i el debutant Conillet.