Inicio / Professional / Escala i corda professional / Canvis en els equips de la Copa Diputació de València

Canvis en els equips de la Copa Diputació de València

Conillet juga de volea durant una partida a la Ciutat de la Pilota. Foto: Frediesport.

Conillet juga de volea durant una partida a la Ciutat de la Pilota. Foto: Frediesport.

La Copa Diputació de València, de la que es van fer públics els equips el passat dilluns, ha vist modificada la configuració dels mateixos. Herrera no podrà jugar per motius laborals, i la seua baixa ha provocat l’entrada de Conillet. Al mateix temps, ha obligat a fer canvis en la formació on estava inserit el de Beniparrell i en altres.

D’esta forma, Conillet, debutant en una gran competició professional, acompanyarà a Miguel i Dani. Víctor II, altre que s’estrenava i que era en principi el punter d’este equip, passarà a jugar amb Santi II i Félix. Així, la configuració definitiva dels equips de la VIII Copa Diputació de València serà la següent:

-Soro III i Héctor
-Puchol II i Nacho
-Genovés II i Jesús
-Fageca, Raúl i Héctor II
-Pere Roc II, Santi i Carlos
-León, Javi i Monrabal
-Miguel, Dani i Conillet
-Santi, Félix i Víctor II

La Copa Diputació de València es presentarà oficialment el proper dimecres 13 de maig a les 13 hores a la seu de l’entitat patrocinadora. Aleshores es donaran a conèixer detalls sobre el sistema de competició que, segons informa Val Net, es modificarà substancialment.