Inicio / Professional / Escala i corda professional / Tres parelles i cinc trios per a la Copa Diputació de València

Tres parelles i cinc trios per a la Copa Diputació de València

Puchol II juga una pilota darrere de Dani durant una partida de la Copa Diputació de València al trinquet de Bellreguard. Foto: Val Net.

Puchol II juga una pilota darrere de Dani durant una partida de la Copa Diputació de València al trinquet de Bellreguard. Foto: Val Net.

El Comité de Professionals, compost per representants dels col·lectius de pilotaris i trinqueters i per membres de la Federació de Pilota Valenciana i Val Net, ha configurat este dilluns els huit equips que participaran en la VIII Copa President de la Diputació de València, segons informa Val Net a través de la seua pàgina web.

El Comité ha estimat oportú confeccionar tres parelles i cinc trios en els quals apareixen els millors professionals de l’actualitat. La relació d’equips és la següent:

-Soro III i Héctor
-Puchol II i Nacho
-Genovés II i Jesús
-Fageca, Raúl i Héctor II
-Pere Roc II, Santi i Carlos
-León, Javi i Monrabal
-Miguel, Dani i Víctor II
-Santi, Félix i Herrera

Els actuals campions de la Copa Diputació de València són Puchol II i Dani, que no mantenen la formació de la passada temporada. Tampoc es manté l’equip que fou finalista, format aleshores per Fageca, Javi i Monrabal. Entre els noms anunciats destaca la novetat de Víctor II de Meliana, que debuta en un campionat llarg del màxim nivell.

En breu es donarà a conèixer el sistema de competició, que per a esta edició serà nou i diferent dels utilitzats fins a la data, així com els municipis que estaran representats en el campionat. La Copa d’enguany serà la primera en la història que tindrà les galeries prohibides, seguint amb el criteri aprovat pel comitè de professionals mesos enrere.