Inicio / Professional / Escala i corda professional / Doble programa a Benissa amb la final del Diputació d’Alacant

Doble programa a Benissa amb la final del Diputació d’Alacant

Santi colpeja la pilota junt a la muralla durant una partida de la Copa Diputació a Pelayo. Foto: Val Net.

Santi colpeja la pilota junt a la muralla durant una partida de la Copa Diputació a Pelayo. Foto: Val Net.

El trinquet de Benissa tanca este divendres (17.00 hores) el Trofeu Presidenta de la Diputació d’Alacant amb doble programa. La primera partida, corresponent a la lluita pel tercer i quart lloc, enfrontarà a Puchol II i Félix contra Miguel, Jesús i Héctor II. Dani, mitger del trio, ha causat baixa a última hora per problemes en el muscle dret. Després d’este aperitiu de luxe es disputarà la final, en la qual Genovés II, Héctor i Carlos s’enfrontaran a Pere Roc II, Santi i Monrabal.

Tres pilotaris que van enlluernar els aficionats en el Circuit Professional, com són els subcampions Pere Roc II i Monrabal, i el campió, Santi, rivalitzen amb un trio en què la joventut de Carlos es compensa amb la major experiència d’Hèctor i, sobre tot, de Genovés II. L’escaleter de Genovés ha de guiar als seus companys en una partida que s’espera complexa i amb les galeries prohibides.

Els trinquets de la Marina serna epicentre de la pilota este cap de setmana, ja que dissabte a Pedreguer se celebra l’homenatge a Antonio Miralles Nagrada’ conegut al trinquet com Canana, exgerent de recintes i històric marxador, que ha decidit retirar-se per problemes de salut. Hi haurà dues partides amb les màximes figures a partir de les 16.45 hores.