Inicio / Professional / Reportatges / Demostra el teu amor a la pilota valenciana amb un #PilotaSelfie

Demostra el teu amor a la pilota valenciana amb un #PilotaSelfie

Coeter II, Moltó, Moro i Punxa ja s'han sumat a la moda del #PilotaSelfie.

Coeter II, Moltó, Moro i Punxa ja s’han sumat a la moda del #PilotaSelfie.

És molt probable que la gent del teu entorn, els teus amics i amigues, els teus contactes, la gent que et segueix en xarxes socials i a la que segueixes, no entenguen on vas els caps de setmana, que sempre estàs ocupat. Els teus companys, amants del futbol, no s’expliquen per què et passes una hora arreglant-te les mans per a després destrossar-te-les contra la pilota de vaqueta o de tec. Com pot ser que vages al frontó sense raqueta?

Els #Pucholfans, des de l'escala de Pelayo, també s'han sumat al #PilotaSelfie

Els #Pucholfans, des de l’escala de Pelayo, també s’han sumat al #PilotaSelfie

Tal volta no troben explicació als morats de les palmes, als dolors de muscle, dels dits, de colze i de cervicals. No poden entendre què fas tu mesclat amb tota eixa gent major a una escala o a la galeria, arriscant-te a rebre una pilotada al cap. Però tu estàs boig per la pilota. I això no té cura.

Per això proposem una nova iniciativa des de pilotavalenciana.com: El #PilotaSelfie. Per a reivindicar que probablement els aficionats, jugadors i jugadores i incondicionals del nostre esport no siguem majoria, però estem ací des de fa segles, i ara, amb les xarxes socials, tenim una gran oportunitat de demostrar que ens estimem el nostre esport.

Pretenem unir-vos a tots en l’amor per la #pilotavalenciana, en totes les xarxes socials, a totes hores. Vas a un trinquet a veure una partida? Fes-te un #Pilotaselfie. Tens partida del Trofeu El Corte Inglés, la Lliga a llargues o el Diputació de raspall? Un #PilotaSlefie et donarà ànims per a afrontar-la. Estàs enfaixant-te les mans en el mateix vestidor que els rivals? Fes-te un #PilotaSlefie amb ells abans de la batalla, per a incrementar la germanor i la cavallerositat. I després, a matar-se dins del frontó.

Fageca i els joves del CESPIVA no podien faltar al #PilotaSelfie.

Fageca i els joves del CESPIVA no podien faltar al #PilotaSelfie.

Sigues professional o amateur, raspallero, de l’alt, de les llargues, la palma, o frontonero. O de les galotxetes! Volem conèixer-vos, veure-vos les cares de felicitat abans o després de fer la cosa que que més vos agrada. Bé, tal volta la segona cosa que més vos agrada. Però volem veure-vos els ulls, les mans, els equipatges. Volem veure-vos de blanc, de roig i de blau, que esteu molt guapos i guapes!

Les instruccions són molt senzilles: Fes-te tants #PilotaSelfie com vulgues. Puja’ls a les xarxes socials, principalment, Twitter, Facebook o Instagram. Etiqueta la foto amb el hashtag #PilotaSelfie. Cada setmana anirem recopilant-los i, atenció, els millors tindran premis molt especials. Però de tot això vos anirem informant en pròximes dates. Pel moment, vos demanem que, si estimeu la pilota, si voleu donar-la a conèixer, ho demostreu públicament amb un #PilotaSlefie. Vos esperem a les xarxes.