Inicio / Professional / Escala i corda professional / Fageca, Javi i Monrabal sumen un nou títol al seu palmarès

Fageca, Javi i Monrabal sumen un nou títol al seu palmarès

Javi juga una pilota durant la final del Trofeu a Pelayo. Foto: Val Net.

Javi juga una pilota durant la final del Trofeu a Pelayo. Foto: Val Net.

La gran final que s’esperava per a este dissabte a la Catedral ha deixat als assistents amb ganes de més pilota valenciana. La partida ha enfrontat als dos últims equips campions del Circuit Professional. Però el trio ha quallat una partida ràpida i amb un nivell alt d’efectivitat que ha desbordat a Puchol II i Santi. El resultat de 30-60 per als de Fageca els ha donat l’oportunitat de sumar un nou títol com a trio.

La partida a Pelayo ha començat a la velocitat de la llum a favor del trio. Ràpidament han marcat una gran distància i el marcador assustava als que volien la victòria per als campions del Circuit de 2015. L’escaleter de Vinalesa no sabia com posar-se per tal de poder mostrar el seu potencial i poder sumar al seu favor. I a mesura que han anat sumant quinzes els rivals, la desesperació ha anat pujant per a una parella que ho provava tot però sense obtindre els resultats esperats.

La gent del públic ha tractat de donar-los ànims per tal de tenir l’oportunitat de veure una partida més renyida, amb més pilotades per part d’uns i altres. En posar-se 15 per 40, la parella ha pujat el seu primer tanto al marcador en enviar-la Puchol II al palquet, però les coses s’havien posat massa difícils per a materialitzar una remuntada. Tot i això no han baixat els braços i, amb molt d’esforç, han aconseguit sumar dos jocs més.

La partida que pintava blava en veure els primers quinzes, no ha donat opció a canviar de color. El xoc ha finalitzat amb dos faltes seguides de Miguelin, feridor dels rojos. La victòria de Fageca, Javi i Monrabal (30-60) els ha fet proclamar-se campions del prestigiós Trofeu Universitat de València.