Inicio / Amateur / Galotxa / La lliga regular del Trofeu El Corte Inglés tanca la primera volta

La lliga regular del Trofeu El Corte Inglés tanca la primera volta

Rafa, de Montserrat, realitza la treta durant una partida del Trofeu El Corte Inglés. Foto: FPV.

Rafa, de Montserrat, realitza la treta durant una partida del Trofeu El Corte Inglés. Foto: FPV.

Amb la disputa de la novena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, es completa la primera volta en la lliga regular del mateix. Entre totes les partides de la jornada cal destacar la visita del líder i defensor del títol assolit en el 2014, Quart de les Valls, al carrer de pilota de Beniparrell.

Allà mesurarà les seues forces enfront de l’actual tercer classificat del grup, i que s’està veient assetjat estes últimes setmanes per les lesions. El primer a caure va ser Julian, bot titular que estava sent la revelació del torneig, i aquesta setmana ha sigut Herrera, jugador que ocupa habitualment ocupa la demarcació de mitger, qui tampoc es troba en plenitud de forma.

Una altra partida de gran interès tindrà lloc en la població de Massalfassar, on el primer equip del club local rebrà a Borbotó. Aquests equips se situen cinquens i sisens en la taula, amb el que aquesta partida serà vital per a la lluita per mantenir-se en la zona alta de la taula. Cal recordar que solament quatre seran els equips que disputen la fase final.

El segon classificat és el Montserrat B, que es desplaçarà a Foios per a enfrontar-se al subcampió, que està en hores baixes, i en el qual la baixa de Roberto, jugador franquícia de l’equip, està sent demolidora para les seues aspiracions. El Montserrat A deu confirmar la millora de joc dels seus components, i la visita del cuer, Meliana, pot suposar, en cas de sumar els tres punts en joc, la injecció de moral necessària per a acabar de creure en les seues possibilitats.

Completarà la jornada la visita el diumenge del Marquesat al carrer de Faura, on s’enfrontarà a Les Valls, en una partida en la qual ambdues formacions necessiten puntuar, els d’Alfarp per a no despenjar-se del grup de davant, i els de Les Valls per a no seguir en places de descens.