Inicio / Amateur / Galotxa / Quart de les Valls pren avantatge

Quart de les Valls pren avantatge

Juan Carlos, de Quart de les Valls, colpeja la pilota de volea durant una partida. Foto: FPV.

Juan Carlos, de Quart de les Valls, colpeja la pilota de volea durant una partida. Foto: FPV.

En el trofeu El Corte Inglés de galotxa, la primera categoria està donant sorpreses contínuament, ja que la igualtat entre la majoria de participants provoca que una absència o un baixó de joc es paguen amb contundència. Sense anar més lluny, el cap de setmana passat, l’actual campió, Quart de les Valls, es va desfer dels seus veïns de Les Valls, mentre que els subcampions, Foios, sense el seu jugador franquícia, Roberto, no va aconseguir sumar ni quatre jocs en el seu desplaçament a Borbotó.

Massalfassar va protagonitzar la remuntada de la setmana, després de perdre per diversos jocs en el seu desplaçament a Meliana encara va sumar una valuosa victòria, per la mínima però victòria al cap i a la fi.

Montserrat B, un dels equips en millor forma del moment, va aprofitar la baixa de Julian en el Beniparrell per a sumar els tres punts sense quasi despentinar-se. Aquest últim equip porta un parell de setmanes sense el seu bot titular, i ha saldat ambdues amb derrota. Finalment, Marquesat afrontava una partida assequible, enfront del Monserrat A, però un ressorgir dels jugadors visitants i una ostensible pèrdua de rendiment dels propis va propiciar una còmoda victòria per a l’equip del Montserrat A, que agafa aire en aquest torneig.

Amb la darrera jornada per disputar en la primera ronda de la lliga regular és Quart de les Valls qui lidera la taula amb 20 punts, seguit per Montserrat B, amb 18, i amb 16 està Beniparrell. Marquesat i Massalfassar empaten en la quarta plaça amb un punt menys. En la sisena plaça es troba Borbotó, amb 12 punts, i Montserrat A, amb 10, a l’espera de possibles punxades de les formacions de dalt per a poder pujar a la zona alta.