Inicio / Amateur / Raspall / Beniparrell lidera en solitari del Diputació de raspall femení

Beniparrell lidera en solitari del Diputació de raspall femení

Una jugadora de Borbotó raspa una pilota durant una partida. Foto: FPV.

Una jugadora de Borbotó raspa una pilota durant una partida. Foto: FPV.

En l’Autonòmic de raspall femení – Trofeu Diputació de València les germanes Noelia i Ana, integrants del Beniparrell A, van vèncer en el seu desplaçament a Bicorp, on s’enfrontaven al primer equip del club de la Canal de Navarrès.

Aquesta victòria les consolida en el liderat de la màxima categoria de la competició femenina. En aquests moments és Beniparrell qui encapçala el grup amb 15 punts, seguit per Borbotó, que aquesta setmana va vèncer a domicili al Tavernes Blanques A, i que suma 8 punts, un més que Bicorp, i dos més que el propi Tavernes A.

En segona categoria, és Borbotó B qui lidera la competició, comptant amb 15 punts, i guanyant com a visitant el dissabte passat a Meliana. La victòria del Beniparrell D a Bicorp els permet seguir liderant el seu grup de tercera, juntament amb Moixent, que també va sumar els tres punts en la seua partida enfront del Meliana B.

En l’altre grup de tercera és el Beniparrell C qui marxa al capdavant en solitari amb 11 punts, seguit de Tavernes Blanques C.