Inicio / Amateur / Raspall / Alzira supera al líder Xeraco a domicili

Alzira supera al líder Xeraco a domicili

Un pilotari de l'equip B de Xeraco raspa una pilota des de la part del dau durant una partida. Foto: FPV.

Un pilotari de l’equip B de Xeraco raspa una pilota des de la part del dau durant una partida. Foto: FPV.

Difícil jornada la que se li presentava al primer equip d’Alzira, ja que havia de visitar al lider, Xeraco A, en la seua pròpia casa. Malgrat el complicat desplaçament, els de la Ribera Altavan complir i van sumar els tres punts en joc, gràcies al bon rendiment dels seus components, Raul de Beniganim, Gabi de la Pobla del Duc i Domingo de Llutxent.

Aquests jugadors no estaven dins dels habituals en les partides del trinquet i amb aquesta competició estan tornant a reprendre el dia a dia, amb el que aquesta iniciativa ha recuperat més jugadors en actiu, sempre necessaris. Gràcies als tres punts guanyats, Alzira confirma la seua segona plaça amb 13, a un de l’encara líder, Xeraco A, que suma 14, i tres per davant del Bicorp, amb un total de 10.

Els de la Canal de Navarrès aquesta setmana va aconseguir un còmode triomf en el seu carrer enfront del Cocentaina. Va completar la jornada la partida entre l’Oliva i el Xeraco B, que va tancar un mal cap de setmana per a aquest últim club, ja que la seua segona formació també va caure enfront de l’Oliva.

En la divisió de plata, Xeraco C sí que va aconseguir donar una alegria als seus seguidors i, després de vèncer al Polinyà del Xuquer, encapçala la classificació amb 16 punts, seguit pel Bicorp B, que compta amb 12.

Alzira B, que se situa amb 8 punts en la tercera plaça, va vèncer per la mínima al Quatretonda, que va aconseguir sumar un valuós punts per a seguir lluitant per salvar la categoria. També amb 8 punts, empatat amb l’Alzira, figura Genoves, que va derrotar a la Vallldigna, cuers del grup.

En tercera es viu una atípica situació en el primer grup, amb Gavarda, Bicorp i Sumacarcer, empatats tots ells amb 8 punts. En el grup restant és Oliva qui mana en solitari, amb 10 punts, encara que seguit d’a prop per Rafelguaraf i Canals, que sumen 7 punts.