Inicio / Professional / Frontó professional / Titín III a València: “Eixirem a guanyar, però també a gaudir”

Titín III a València: “Eixirem a guanyar, però també a gaudir”

Titín III i Montesa, al frontó d'El Puig. Foto: Frediesport.

Titín III i Montesa, al frontó d’El Puig. Foto: Frediesport.

Augusto Ibáñez ‘Titín III’ ha arribat este dijous a València. El pilotari de la Rioja ha sigut rebut oficialment a la localitat d’El Puig, on jugarà este divendres en la primera entrega dels dos festivals que serviran de comiat dels amants de la pilota valenciana, i que tindrà continuitat diumenge a Cheste.

Titín III ha comparegut davant dels mitjans de comunicació acompanyat per José Miguel Tolosa, alcalde d’El Puig, així com representants de Val Net, del club de pilota d’El Puig, i de Montesa, que serà rival seu en la partida de divendres.

L’exprofessional de la pilota basca, que es va retirar el passat mes d’octubre després de 22 anys de carrera esportiva al màxim nivell, ha contestat també a les preguntes d’alguns alumnes de l’escola de pilota d’El Puig.

A continuació vos facilitem l’àudio de l’acte, que s’ha portat a terme a l’ajuntament de la localitat de l’Horta Nord. Els xiquets i xiquetes d’El Puig li han fet preguntes sobre tots els aspectes de la seua carrera.

Puchol II causa baixa
Els cartells dels festivals de comiat de Titín III han patit una baixa significativa confirmada este mateix dijous, la de Puchol II, que té problemes a la mà dreta. El de Vinalesa realitzava l’última prova, que no ha sigut satisfactòria, i s’ha vist obligat a renunciar.

Val Net ja té substituts per al guanyador del Circuit Professional. Serà, en el cas de la cita d’El Puig, Adrián III, actual campió individual de frontó. I en el cas de diumenge de matí a Cheste, entrarà Fageca, altre especialista en la modalitat de les tres parets.

Titín III posa a amb autoritats, organitzadors i xiquets, xiquetes i directius del club d'El Puig després de la recepció d'este dijous de vesprada. Foto: Frediesport.

Titín III posa a amb autoritats, organitzadors i xiquets, xiquetes i directius del club d’El Puig després de la recepció d'este dijous de vesprada. Foto: Frediesport.