Inicio / Amateur / Raspall / Primeres contra segones en el l’Autonòmic femení de raspall

Primeres contra segones en el l’Autonòmic femení de raspall

Una jugadora de Beniparrell colpeja una pilota de palma durant una partida. Foto: FPV.

Una jugadora de Beniparrell colpeja una pilota de palma durant una partida. Foto: FPV.

Este cap de setmana continua la disputa de la categoria femenina de l’Autonòmic de raspall – Trofeu Diputació de València. Dins de la primera categoria d’aquest torneig Bicorp i Beniparrell s’enfrontaran en la partida més emocionant de la jornada, ja que les de la Canal de Navarrés ocupen la segona plaça, mentre que els seus rivals ostenten el liderat.

Tavernes Blanques A, terceres del grup, rebrà en la seua pista al Borbotó, que figuren en la quarta posició, després de caure la setmana passada a casa enfront del Beniparrell, que enguany està igual de fort que l’anterior, en el qual va aconseguir el títol. Aquesta setmana li toca descansar al Tavernes Blanques B, segons determina el calendari de competició.

Ja en la divisió de plata, els emparellaments del torneig ens deixaran la partida entre Alqueria d’Asnar i Beniparrell B, que figuren en segona i tercera posició, així com la partida entre el cuer, Meliana A, i el líder imbatut del grup, Borbotó B.

Finalment, en el primer grup de la categoria de bronze, Beniparrell D ha aconseguit empatar en la primera posició amb Moixent, tots dos amb 7 punts, mentre que en el grup restant és el Beniparrell C qui lidera la competició, amb 11 punts, per 7 que suma en aquests moments el Tavernes Blanques C.