Inicio / Amateur / Escala i corda / Lliga 2 i Promeses Caixa Popular: Camí de les finals

Lliga 2 i Promeses Caixa Popular: Camí de les finals

Martí II juga una pilota durant una partida de la Lliga Promeses al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Martí II juga una pilota durant una partida de la Lliga Promeses al trinquet Pelayo. Foto: Val Net.

Este dijous es disputaran al trinquet Pelayo les primeres semifinals de la Lliga 2 i de la Lliga Promeses Caixa Popular d’escala i corda. La primera partida que es disputarà serà la semifinal de la I Lliga Promeses que enfrontarà al trio de Lluis de la Vega, Álvaro i Josep contra Jose Salvador, Sacha i Saez.

Es tracta d’una semifinal entre dos equips molt parells, que han quedat segon i tercers respectivament en la lligueta classificatòria. A més, la partida disputada en la fase regular al trinquet de Vilamarxant, el passat 3 d’abril, també va ser molt igualada, encara que finalment el trio de Lluis es va imposar amb relativa comoditat per 60 a 45.

La vesprada de pilota valenciana continuarà a partir de les 18:30 hores amb la disputa de la primera semifinal de la Lliga 2 Caixa Popular, que enfrontarà Boni i Colau II contra Javi II i Víctor II. Estos equips també han quedat segons i tercers respectivament en la segona fase del campionat. A més, en la primera fase també van quedar en aquesta mateixa posició en el grup B.

Per tant, es tracta de dos parelles que s’han mostrat prou regulars en tot el campionat. Destacada la progressió mostrada per la parella de Javi II i Víctor que, després de patir per passar com a tercer de grup en la primera fase, s’han mostrat més sòlids en la segona.

Respecte als enfrontaments directes entre les dos parelles, aquestos han caigut sempre del costat de Boni i Colau II, que en la primera fase es van imposar per un ajustat 60 per 50 al trinquet de Villareal, mentre que en la partida de la segona fase disputada al trinquet de la Pobla de Vallbona es van imposar per un contundent 60 per 30.

Les semifinals de les dos competicions de promoció conclouran divendres al trinquet de Sueca. En la segona semifinal de la Lliga Promeses s’enfrontaran a partir de les 16:45 hores el trio de Kevin, Pablo Garcia i Adrià contra el trio de Martí II, Martí i Sergi. Mentre que en la Copa 2, la segona semifinal enfrontarà a Francés i Conillet contra Marc i Zarzo.